Két nap után került elő a meglőtt házikedvenc

Nyílvessző fúródott át a macska fején - és túlélte!

Igaz lehet a mondás, miszerint a macskáknak kilenc életük van, persze az alábbiakban szereplő cirmosnak más csak nyolc. Két nap bolyongás után egy nyílvesszővel a fejében tért haza.

2011.04.14 11:21ma.hu

Sokkoló látvánnyal szembesült az észak-kaliforniai Nancy Paquin, amikor két nappal azelőtt elkóborolt macskája végre hazatért. Az állat fejéből ugyanis egy 12-es méretű nyílvessző állt ki, de Max szemmel láthatóan jól volt, eltekintve a méretes "fejdísz" okozta kényelmetlenségektől.

Az állatot gazdája azonnal kórházba vitte, ahol az orvosok megállapították, óriási mázlija volt, mert a nyíl csak a fülét és a bőrét sértette fel, a koponyát és az agyat nem érte, így egy rövid beavatkozás után a cicus - pár öltéssel a fülénél - újra vidáman indulhatott újabb vadászkörútjára.

A helyileg illetékes hatóságok egyelőre nem tartóztattak le senkit, de a nyíl alapján megpróbálják beazonosítani az elkövetőt.

Nem ez az első ilyen eset: 2009 szeptemberében ugyancsak egy nyílvessző fúródott át egy macska fején, neki a homlokánál hatolt be és a jobb fülénél jött ki. A Batman névre hallgató macskát az Indiana-állambeli Iowában lőtte meg valaki, de az a házikedvenc is túlélte a brutális sérülést.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.