56 sebesült

Legalább 24 embert ölt meg Pakisztánban egy öngyilkos merénylő

Legalább 24 ember meghalt és 56 megsebesült csütörtökön Pakisztán északnyugati részén, Hangu városban, mert egy tehergépkocsival érkező öngyilkos merénylő felrobbantotta magát.

2011.05.26 19:16MTI

A merénylet elkövetését az al-Kaidával szövetséges tálibok vállalták, s mint az AFP francia hírügynökséggel közölték, bosszúnak szánták Oszama bin Laden al-Kaida-vezér megöléséért. Szerintük ez volt az ötödik, bosszúból végrehajtott akció bin Laden május 2-ai halála óta.

A robbanás több kormányzati épület közelében történt, amelyekben kevés kárt tett, de több környékbeli üzletet és egyéb építményt megrongált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.