A turizmus visszaesett a gyilkosságok miatt

Drogháború Acapulcóban

Hátára bilincselt kezű, halott férfi fekszik hason egy járdán a mexikói üdülőparadicsomban Acapulcóban 2011. február 19-én.

2011.02.22 09:48MTI

A mexikói hatóságok február 20-án bejelentették, hogy ismeretlen tettesek meggyilkoltak 12 embert, köztük taxisofőröket és utasokat órákkal az Acapulcóban megrendezésre kerülő keménypályás mexikói tenisztorna kezdete előtt. A drogháborúnak köszönhetően a Csendes-óceán partján fekvő Acapulco idegenforgalma jelentősen visszaesett az elmúlt évben. Az Egyesült Államok az idén is eltanácsolta turistáit 18 mexikói államtól, Acapulcót pedig az elkerülendő fürdőhelyek közé sorolta.



   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.