Lebukott "Adebayor"

Egy kiló marihuána festménykeretben

Egy focistáról készült festmény képkeretében próbáltak becsempészni Nagy-Britanniába 1 kiló marihuánát - tárta fel a brit határőrség csütörtökön, beszámolva a tavalyi legérdekesebb csempészpróbálkozásokról.

2011.01.06 12:05MTI

A festmény Emmanuel Adebayort, a Manchester City csapatának játékosát ábrázolja. Togóban adták fel egy tottenhami címre, de nem ért oda, Coventryben egy postahivatal dolgozói gyanúsnak találták.

Egy másik emlékezetes próbálkozás során a csempészek jamgyökerekbe és -gumókba rejtettek 10 kiló kokaint. A gyökereket kettévágták, kivájták, belerakták a drogot, majd összeragasztották a növényt. Ez a küldemény Ghánából érkezett brit földre szintén légi úton.

Egy harmadik esetben születésnapi üdvözlőlapba rejtettek 40 ezer font - 12 millió forint - értékű kokaint. Az "ünnepelt" belfasti lakhelyű volt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.