Elcsípték a csempészt

Marihuána a melltartóban

Melltartójában próbált Magyarországra csempészni több csomag marihuánát egy nő. A Ferihegyi repülőtér rendőrei a nőt a Hollandiából érkező gépen fogták el, melyet nem akart elhagyni - értesült a HavariaPress.

2010.06.02 10:52HavariaPress

A fiatal nő nem akarta elhagyni a repülőgépet, ezért értesítette a gép személyzete a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársait. A rendőrök erősen kábult állapotban találták a nőt, aki ülőhelyéről sem volt képes felállni. Mentőt hívtak hozzá, bár már sejtették, hogy kábítószer hatása alatt áll.

A mentőautóban a vizsgálat során aztán elő is került a nő fehérneműjéből a drog: a melltartóban két csomag marihuána lapult, ruházatának többi részéből, valamint csomagjából további kábítószer került elő. A nőt kórházba szállították.

Az esetet követően a reptéri nyomozók meghallgatták a fiatal nő édesanyját, aki a repülőtéren várta Hollandiából érkező lányát. Elmondása szerint a lány prostituáltként dolgozott külföldön, most sikerült elszöknie futtatójától.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság kábítószerrel való visszaélés miatt indított az ügyben nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.