Gyilkosságot gyanít az osztrák rendőrség

Alighanem egy magyar hajléktalant találtak holtan Bécsben

Feltehetően egy magyar hajléktalant találtak holtan pénteken Bécsben, és nem kizárt, hogy gyilkosság áldozata lett a férfi - közölte az osztrák rendőrség.

2010.12.10 17:03MTI

A holttestre egy hulladéktelepen álló fabódéban találtak rá a délelőtti órákban. A férfi halálát vélhetően súlyos fejsérülés okozta - jelentette az APA az osztrák hírügynökség.

Az áldozatról a nála talált igazolvány alapján úgy vélik, hogy magyar állampolgár, de a dokumentum nehezen olvasható, ezért még nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani a kilétét.

A rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget, bár gyilkos fegyvert nem találtak. A vélhetően hajléktalan férfi már legkevesebb egy napja halott lehetett, amikor ráakadtak.

A bécsi magyar konzulátus egyelőre nem kapott értesítést az ügyben a rendőrségtől - közölték a külképviseleten az MTI érdeklődésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.