"Nekik már úgysem kell"

Ellopták a megégett csecsemők mackóit

Ismeretlen tettesek ellopták a giuleşti-i szülészeten meghalt öt csecsemő emlékére az épület elé helyezett játékmackókat, írja a Libertatea napilap a Mediafax hírügynökségre hivatkozva.

2010.08.24 11:26manna.ro

A múlt heti tragédia óta rengeteg új játékkal és gyertyalánggal emlékeztek a robbanásban elhunyt öt csecsemőre.

A lopás szemtanúi szerint néhány személy minden további nélkül odasétált a szülészet épülete elé helyezett mackókhoz, és elvette a játékokat onnan.

„Láttam néhány embert öltönybe öltözve, akik karjukon plüssmackókkal távoztak. A legszebbeket választották, azokat, melyeknek megvolt a címkéjük. Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyesmire képes”, magyarázta az egyik szemtanú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.