Megvágta a saját torkát

Összetört mindene: apja mellől ugrott a kolozsvári diák

Sokkos állapotban van annak a diáknak a családja, aki szerdán kiugrott a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem közgáz bentlakásának negyedik emeleti ablakából.

2010.08.05 15:41manna.ro

Mint kiderült, a mesterképzőre járó diák apja jelenlétében kísérelt meg öngyilkosságot. Az apa megpróbálta visszatartani a fiút, sikertelenül.

A vizsgálatok szerint Vlad Chende veszekedett apjával, mielőtt megvágta késsel a torkát és a kezét, majd kiugrott az ablakon. A rendőrség szerint az apa az ugrás pillanatában megpróbált fia után kapni, a mozdulat során azonban súlyosan megvágta a kezét.

A rohammentősök fél tizenkettő körül értek ki a helyszínre, és újraélesztették a fiút.

Az orvosok szerint jelenleg életveszélyes állapotban fekszik a kolozsvári Megyei Kórház sürgősségi osztályán. A fiatal fiú teste szinte teljes egészében összetört.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.