Fejjel lefelé dugta bele

Repülőgép vécéjében húzta le újszülöttjét a nő

Megdöbbentő módját választotta egy fiatal indiai nő, hogy megszabaduljon nem kívánt gyermekétől: megpróbálta lehúzni újszülöttjét egy repülőgép illemhelyén.

2010.07.08 12:15MTI

A Turkmenistan légitársaság gépének személyzete csak azután vette észre a WC-csészébe fejjel lefelé bedugott csecsemőt, hogy a járat leszállt az észak-indiai Amritszárban - jelentette csütörtökön a Press Trust of India hírügynökség rendőrségi és orvosi forrásokra hivatkozva.

A kisbabát a vécécsészével együtt vitték kórházba, ahol egy sebészcsoport szabadította ki. Az újszülött életveszélyes állapotban van.

A 22 éves anya a gépet még elhagyta, de a repülőtéren már őrizetbe vették. Sajtóbeszámolók szerint egy orvostanhallgató hajadonról van szó, aki külföldi egyetemi tanulmányai befejeztével tért haza.

Nem tudni pontosan honnan érkezett, de az egyik újság azt írta, hogy a repülőgép a türkmenisztáni Asgabatban szállt fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.