Titokzatos ügyek Kínában

UFO lebegett Hangcsounak felett

Egy levegőben lévő azonosítatlan tárgy miatt komoly fennakadás keletkezett szerda este a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartomány fővárosának, Hangcsounak (Hangzhou) a repülőterén - közölte a városi kormányzat csütörtökön.

2010.07.08 07:39MTI

Este kilenc órakor egy egyelőre meg nem határozott objektumot - a Hszinhua hivatalos hírügynökség szóhasználata szerint azonosítatlan repülő tárgyat, "ufót" - észleltek, ezért lezárták a Hsziaosan (Xioashan) repülőteret, és a gépeket két közeli város egy-egy légikikötőjére irányították át. A hangcsoui repülőtéren azóta helyreállt a forgalom.

A történtek részleteiről a nyomozás lezárulta után adnak majd tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.