Zenélő csészealj

UFO alakú MP3 lejátszó

A koreai illetőségű, digitális audió eszközöket gyártó mobilBLU egy új MP3 lejátszót mutatott be, melynek különlegessége leginkább alakjában rejlik, mely egy repülő csészealjat formáz.

2009.01.29 12:55koac, ma.hu

A mobilBLU MP3 lejátszójának elnevezése hű a készülék megjelenéséhez, a kütyüt ugyanis A10 UFO-nak hívják. A készülék különleges alakját annak köszönheti, hogy gyakorlatilag egy az NXT Technologies által gyártott 2 wattos hangszóróba pakolták a járulékos dolgokat. A Bluetooth kapcsolata révén egyéb eszközökkel párosítható UFO ASF, MP3, OGG és WMA kiterjesztésű fájlok lejátszására képes. A készüléken nem található kijelző, ellenben vibrálós funkcióval ellátta őt a gyártója.

A lítium-ion akkumulátor 6 órányi zenehallgatási időt tesz lehetővé abban az esetben, ha a hangszórót használjuk, míg 15 óráig bírja, ha fülhallgatót csatlakoztatunk hozzá a meglévő 3.5mm-es jack segítségével.

A vörös és fekete színben 512 megától 8 gigabájtig terjedő kapacitással megjelenő MP3 lejátszó árát egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó, ám azt már most tudni lehet, hogy nem csak a hazai piacon szándékoznak értékesíteni az eszközt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.