Belefulladtak a "disznóságba"

Az ürülékpumpa lett a vesztük

Bizarr baleset történt a Temes megyei Gátalján, ahol két villanyszerelő egy ürülékpompa javítása közben életét vesztette a Smithfield farmon.

2010.05.14 12:47manna.ro

A két villanyszerelő Temesvárról érkezett, hogy megjavítsák az elromlott ürülékpompát. Mivel nem viseltek gázmaszkot, az erős szénmonoxid gáztól egyikük elveszítette eszméletét, és beleesett a fekália csatornába. Társa megpróbálta kihúzni a kanálisból, de ő is hasonló sorsra jutott.

„Semmit sem tudtunk tenni. Amikor megérkeztünk, az áldozatoknál a biológiai halál már rég beállt. A két férfit az ürüléket elvezető kanálisban találtuk” – mondta Gheorghe Reia, a helyszínre kiérkező orvosok egyike.

A Temes megyei munkafelügyelőség (ITM) nyomozást indított az ügyben. „A munkások védőfelszerelés nélkül kezdtek dolgozni. Ha kiderül, hogy a két férfit a munkáltató nem látta el kellőképpen felszereléssel, büntetőjogi eljárást indítunk ellene” – mondta Mircea Ionescu, az ITM munkatársa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.