Elégedett örömapa

Nem bízta a lányára: pályázat útján lelte meg a tökéletes vőt a milliárdos

Megtalálta az igazit egy dél-koreai milliárdos - a lányának.

2010.05.11 13:16MTI

A tökéletes vőt hirdetés útján lelte meg, vagy négyszáz jelölt közül választotta ki. A "döntőbe" tízen jutottak be, velük el is beszélgetett a 78 esztendős örömapa, akinek vagyona 6,3 milliárd forintnyira tehető. A győztes egy 41 éves férfi lett, akit - leendő apósa szerint - nem igazán érdekel a hozomány.

A menyasszony 38 esztendős, az esküvő e hét szombaton lesz.

A pár azért ismeri már egymást egy ideje: tavaly októberben találkozott először. Kevésbé sikeres az az ugyancsak dél-koreai és ugyancsak dúsgazdag nő, aki 49 éves, ám nem lányának keresi a nagy Őt, hanem magának. Az ő vagyona 3 milliárd forintnyi.

Ugyanannál a párkereső cégnél próbálkozott, ő is nagyjából 400 érdeklődőt vonzott, többel elbeszélgetett, de egyikük sem felelt meg neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.