A plasztika hazavágná a sztár házasságát?

Ha megtenné, Cate Blanchettet elhagyná a férje!

Nagyon el kell gondolkodnia a csinos szőke színésznőnek, ha kés alá akar feküdni! Cate Blanchett három gyermek után sem plasztikáztatna, már csak azért sem, mert a férje akkor elhagyná.

Cate Blanchett a gyönyörű sztár! képgaléria

2010.05.11 10:40ma.hu

A párjának úgy tetszik Cate Blanchett, ahogy van - Andrew Upton, aki dráma- és forgatókönyvíró, leszögezte: ha ő is plasztikai sebészhez fordul, akkor számíthat rá, hogy elválik tőle.

Az ausztál sztár szerint a testen mindennek megvan a nyoma, a gyerekszülésnek is.

A test megváltozik, de fontos, hogy ezeket a változásokat ne töröljük el. Cate ugyan még nem feküdt kés alá szépészeti műtét érdekében, de ilyen előzmények után valószínűleg nem is fog.

Blanchett egyébként 41 éves, és úgy gondolja, sajnos azokon az embereken, akik plasztikáztattak, előbb lehet észrevenni a csinált dolgokat, mint magát az embert.

Valaki nem a műtéttől lesz szebb, egyszerűen csak más lesz - vélekedik a gyönyörű színésznő.

Vodka-tonikkal született újjá Cate Blanchett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.