Kapával ütötte agyon az öccsét

Gyerekeivel tüntette el a gyilkosság nyomait

Megölte öccsét egy 65 éves férfi a Iaşi megyei Grajduri községben: fogta a kapát, fejbeverte a fiatalabb férfit, majd levágta vele a lábait. Hogy eltüntesse a gyilkosság nyomait, a gyermekeivel tisztíttatta meg a helyiséget a vértől.

2010.04.23 13:28manna.ro

A borzalmas gyilkosság szerdán történt: az áldozat a szülői házban kereste fel a bátyjait, hogy kérdőre vonja őket édesanyjuk gondozása miatt. "Mindnyájan részegek voltunk, és nem tudtuk, mit csinálunk. Elkezdtünk verekedni, én fogtam a kapát, fejbe ütöttem párszor, amíg össze nem esett, majd levágtam a lábait" – mesélte maga a gyilkos, Constantin Chirilă.

Miután megölte az öccsét, odatette saját fiait, hogy tüntessék el a nyomokat. "Kapálni kényszerített, hogy betakarjuk a véres földet, ne lássák a szomszédok. Összeszedtünk mindent egy lavórba, és azt mondta, hajítsuk a ház háta mögé" – mondta a mindössze 14 éves Ionuţ.

A gyilkos másik testvére nyugodtan szemlélte a történteket anélkül, hogy megakadályozta volna a brutális emberölést. Jelenleg mindketten rendőrségi fogdában vannak.

Bár súlyos börtönbüntetés vár rá, a gyilkos nem tanúsított megbánást. "Miért sajnáljam? Számon akarta kérni, mit csináltam az anyánk pénzével. Mi köze hozzá?" – háborodott fel Constantin Chirilă.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.