Kizsebelt fejesek

Meglopták az osztrák közlekedési minisztert

Bevásárlás közben ellopták Doris Bures osztrák közlekedési miniszter pénztárcáját hitelkártyájával és igazolványaival együtt - adta hírül a Die Presse című osztrák napilap internetes kiadása.

2010.04.01 16:34MTI

A politikusnő Bécs Alsergrund nevű kerületében vásárolt, amikor elemelték pénztárcáját a bevásárlókosárból. A pénzzel együtt hitelkártyáját és igazolványait is elvitték.

A lopás tényét a rendőrség megerősítette.

Nem Bures az első osztrák politikus, akit megloptak. 2008 júniusában az akkori egészségügyi miniszter, Andrea Kdolsky laptopját emelték el élettársa autójából, nem sokkal később pedig Maria Fekter belügyminiszter kézitáskáját lopták el egy belvárosi étteremben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.