Összebújás, cellában

Szexért hajtott ittasan a börtönbe - kétszer

Részegen autózott egy börtönhöz az Egyesült Államokban egy 45 éves nő, mert szexre vágyott egy elítélttel.

2010.02.18 07:06MTI

Nem bárkivel, hanem konkrét személlyel, ám több akadálya is volt az együttlétnek: egyrészt a nő lekéste a hivatalos látogatási időt, másrészt Florida Flagler megyéjének börtöne nem engedélyezi a szexet az elítéltek és látogatóik között.

A nőnek mindezeket elmagyarázta az őrség, ám ő nem törődött bele a kudarcba.

Elhajtott ugyan, ám nem sokkal később visszatért. Mivel nem értett a szóból, a börtönőrség a rendőrséghez fordult, akik azután megszondáztatták az ittasnak tűnő nőt, és kiderült, hogy a látszat nem csalt.

A rács mögé kívánkozó nő így aztán maga is rács mögé került, de nem azzal a társasággal, akivel szeretett volna. 500 dollár - 90 ezer forint - óvadék fejében távozhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.