Gyilkolni utaztak az emírségbe

Dubaji gyilkosság: sorra cáfolnak a britek

Sorra cáfolják érintettségüket a Hamász radikális palesztin mozgalom egyik vezetőjének minapi dubaji meggyilkolásában azok a britek, akiknek útleveleivel a dubaji hatóságok szerint a tettesek beutaztak az emírségbe.

2010.02.17 11:25MTI

Dubaj rendőrfőkapitányának tájékoztatása szerint tizenegy, európai útlevéllel utazó személy - hat brit, három ír, egy-egy francia és német - vett részt Mahmúd Abder-Raúf al-Mabhúh meggyilkolásában.

A britek azonban - akik közül többen Izraelben élnek - brit lapoknak és a BBC-nek szerdán rendre cáfolták, hogy bármi részük lett volna a rajtaütésben. A brit külügy már közölte, hogy az útlevelek hamisítványok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.