Az utolsó pillanatban mondta le

Kínos kalandok után mégsem bálozik Bécsben Lindsay Lohan

Távolmaradásával keltett feltűnést Lindsay Lohan Bécsben. Az amerikai színésznő az utolsó pillanatban, csütörtökön mondta le az aznap esti operabálra szóló meghívást.

2010.02.11 18:46MTI

A botrányos híresség előre bejelentett érkezése először szerdán vált kétségessé. Bár már két héttel korábban elígérkezett az év ausztriai társasági eseményére, nem lehetett tudni, hogy elhagyhatja-e Lohan az Egyesült Államokat.

A színésznő szabálysértések miatt próbaidőn van, ezért indulás előtt először meg kellett jelennie a bíróság előtt. A bíró nem emelt kifogást az utazás ellen, így nem állt semmi a bécsi kiruccanás útjában. A bíróságról azonban nem a százezer euróért bérelt magánrepülőgéphez ment Lindsay Lohan, hanem inkább vásárolni indult.

Végül a tervezetthez képest több órás késéssel, egy menetrend szerinti járattal indult volna Európába. De ehhez a repülőhöz is két órás késéssel érkezett, ezért a légitársaság 16 ezer dollár pótdíjat kért tőle. Erre viszont nem futotta a színésznő hitelkártyájának fedezetéből, így inkább leszállt a repülőtéren veszteglő gépről és az Egyesült Államokban maradt. Lohant Richard Lugner osztrák milliomos hívta meg "a bálok báljára".

A 77 éves üzletember minden évben más hírességgel az oldalán jelenik meg a bálban. Vendége volt már Sophia Loren, Andie MacDowell, de Paris Hilton és a sajátos stílusú vetkőzőszámairól nevezetessé vált Dita von Teese is.

A hoppon maradt Lugner közölte Lohan ügynökségével: szeretné visszakapni a százezer eurót, amit a magánrepülőgépért fizetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.