Divatra hajt a kormányfő?

Olaszország Berlusconi tolláról találgat

Silvio Berlusconi olasz kormányfő haja, pontosabban a politikus hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az itáliai sajtót.

2010.01.28 19:59MTI

A miniszterelnököt négy nap leforgása alatt három különböző hajviselettel kapták lencsevégre, ez pedig találgatásokra adott okot. Berlusconit Maria Stella Gelmini oktatási miniszter szombati esküvőjén megszokott dús hajával látták, amelyet hajbeültetésnek köszönhet.

Hétfőn - röviddel a milánói San Raffaele kórházban tartott orvosi kontrollvizsgálat előtt - ugyanakkor kopasz folttal fényképezték le a 73 éves politikust.

Berlusconi szerdán viszont ismét dús hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt. A kormányfőről készült fotókat a Novella 2000 című pletykamagazin közölte, a lap arról spekulált, hogy Berlusconi a kórházlátogatás alkalmával a szokásostól eltérően nem színezte be barna krémmel haját, hogy ezzel rejtse el kopaszságát, ami éppen ezért tűnt terebélyesebbnek. Silvio Berlusconi állítólag naponta használ egy sötét kreatinkrémet, hogy leplezze fejének kopasz foltjait.

A miniszterelnök 2004-ben hajbeültetésnek is alávetette magát, ennek során feje egyik oldaláról a másikra ültettek át hajszálakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.