Szerencsétlen kokós baleset

Lebukott Fehér Orr kapitány: elhagyták narkójukat a rendőrök

Elvesztette két olasz rendőr kokainját Nápolyban. A kutya a hibás.

2009.10.23 08:36MTI

Két gramm kokainról van szó, amelyet drogszimatoló kutyák tanítására kaptak. A duó egy szobában hagyta a kiképző készletet a kábítószerrel együtt több kutya társaságában, mert hirtelen helyszínre rendelték egyiküket, azt, akinek dolga volt felügyelni a drogra.

Mire visszaért, a kutyák teljesen felforgatták a szobát, ő pedig társával együtt nem a porral foglalkozott, hanem a rendrakással, és elfeledte ellenőrizni, megvan-e a drog.

A veterán rendőrök nem kaptak büntetést hivatali narkójuk elvesztéséért, feletteseik szerint fel sem merül a gyanúja annak, hogy saját célra ellopták volna a drogot. Az ügyet szerencsétlen balesetnek minősítették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.