They loves you, yeah, yeah

Nem vicc: 7 másodperc alatt kapkodták el a jegyeket McCartney koncertjére!

Az áprilisi Las Vegas-i koncert belépőit egy mély lélegzetvételnyi idő alatt eladták - a brit sztárzenész a Hard Rock Hotel and Casino New Joint elnevezésű új koncertcsarnokát nyitja meg előadásával április 19-én.

2009.03.12 09:15MTI

A BBC értesülése szerint a négyezer belépőjegy hét másodperc alatt elfogyott. A fellépést meghirdető cég szóvivője olyan éjszakát ígért a szerencséseknek, amilyet Vegas még sohasem látott.

A Hard Rock szórakoztatási elnökhelyettese szerint Sir Paul azért vállalta a felkérést, mert valódi régi vágású rockshow-ra vágyott, kis nézőszámmal, hogyha kilép a színpadra, minden tekintet rászegeződjön - szerepelt a Las Vegas Sun internetes híreiben.

A jegyeladás gyorsasági rekordját a Take That tartja.

A tavalyi Circus turnéjuk 600 ezer belépője mindössze négy és félóra alatt talált gazdára. A McCartney-koncert szervezői azt állították, hogy túlszárnyalták ezt a rekordot, de ezt még hitelesítenie kell a Guinness Rekordok Könyvének.

A 60 millió dollárból (14 milliárd forint) épült Joint kétszer nagyobb a korábbi koncertcsarnoknál, ahol az elmúlt 14 évben olyan sztárok léptek fel, mint Bon Jovi, az Oasis, a Linkin Park vagy a The Killers.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.