Cseh miniszter a magyar-szlovák viszályról

"A magyarok a térképen egy apró lepény lettek"

A cseh emberi jogi miniszter szerint a szlovák politikusok számára nem okozhat problémát, hogy a történelem alapján megértsék a magyarok érzéseit és megpróbálják túltenni magukat a bonyolult szlovák-magyar viszonyon.

2009.03.07 14:01MTI

"A magyarok elvesztették nagy országukat és a térképen egy apró lepény lettek" - mondta Michael Kocáb szombaton Pozsonyban a TASR szlovák hírügynökségnek. "A magyaroknak pedig meg kell érteniük, hogy a szlovákok soha nem mondhatnak le arról, amit megszereztek" - mutatott rá az ismert cseh rockzenész, emberi jogi miniszter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.