Katasztrófa

Esküvői fotózása közben élte át a hatalmas robbanást egy bejrúti nő

Boldogan mosolygott a kamerába, aztán elszabadult a pokol.

2020.08.06 17:32ma.hu

Israa Seblani, a 29 éves bejrúti orvosnő épp esküvői fotózásán vett részt, mikor a várost megrázta az irgalmatlan erejű robbanás.

A menyasszony szerencséjére sértetlenül megúszta.

"Két hete készültem a nagy napra, és mint minden más lány, én is nagyon boldog voltam, hogy férjhez megyek. Azt gondoltam, a szüleim örülni fognak, hogy menyasszonyi ruhában láthatnak, és úgy fogok kinézni, mint egy hercegnő. Szavakkal leírhatatlan, ami a robbanáskor történt. Azon gondolkodtam hirtelen, hogy meg fogok-e halni, hogyan fogok meghalni" - mesélte a Reutersnek a nő.

Elmondta azt is, hogy a tragédia másnapján még mindig sokkhatás alatt voltak férjével, a 34 éves Ahmad Subeih libanoni üzletemberrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.