USA

22 év után, a Google Mapsen találták meg egy floridai férfi holttestét

Hazaindult a bárból, többé nem hallottak róla. Egészen mostanáig.

2019.09.12 19:25ma.hu

William Moldtnak még 1997. november 7-én veszett nyoma. A 40 éves férfi aznap este iszogatni ment egy bárba. Este fél tízkor telefonon még azt mondta barátnőjének, hogy lassan hazaindul. Tizenegy körül többen látták, ahogy autójával elhagyja a helyet, ám soha többé nem hallottak róla.

Egészen mostanáig. 2019 augusztusában ugyanis bejelentést kapott a rendőrség. Az illető azt mondta, épp a Google Mapset nézegeti, és itt egy tó egy ház sarkában, melyben lát egy elsüllyedt fehér autót.

Forrás: Google Earth

A hatóságok a kiemelés után emberi maradványokat találtak a kocsiban - írja a BBC. Az azonosítás után kiderült, hogy a maradványok egy 22 évvel ezelőtt eltűnt férfihoz tartoznak.

A rendőrség szerint a férfi elveszíthette uralmát az autója felett, így kerülhetett a tóba.

A helyről egyébként már 2007 óta van Google Mapses felvétel, ám eddig senkinek nem tűnt fel a tóban fekvő autó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.