Baleset

Döbbenetes részletek a vasúti átjáróban történt tragédiáról

A sorompót megkerülve hajtott a sínekre az az autó, amely kedd este összeütközött egy személyszállító vonattal Tápiógyörgyén.

2019.09.12 12:23ma.hu

Mint ismeretes, ketten meghaltak, amikor autójukkal vonattal ütköztek Tápiógyörgyén kedden. A baleset a Szilvási úti vasúti átjáróban történt.

A Tényeknek nyilatkozott egy szemtanú. Arról számolt be, hogy a kocsi megkerülte a sorompót, hiába mutatott tilos jelzést a fénysorompó is.

"Annyit láttunk, hogy egy bordó színű autó megkerülte a sorompót, majd elé hajtott a gyorsvonatnak, ami érkezett Szolnok irányából. Működött minden jelzőfény, a sorompó is" – mondta a férfi a Blikk beszámolója szerint. Hozzátette: mindenfelé ruhadarabok és alkatrészek voltak. A vonat 450 méteren át tolta a kocsit.

"Még az ablakunk is beleremegett, akkora csattanás volt" - mondta egy közelben lakó nő.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.