Románia

Túl lassú volt a 81 éves néni, megbírságolták a rendőrök

Az idős asszonyt azért bírságolták meg a bukaresti rendőrök, mert nem kezdett el sietni a gyalogos átjárón, amikor a jelzőlámpa pirosra váltott.

2019.08.07 17:45ma.hu
hirdetés

Épp a zebra közepén járt egy 81 éves asszony Bukarestben, mikor a lámpa pirosra váltott. A nénit végül megbírságolták a rendőrök - írja a Mediafax alapján a Maszol.ro.

A közösségi médiában terjedő felvétel szerint az idős asszonyt azért bírságolták meg a bukaresti rendőrök, mert nem kezdett el sietni a gyalogos átjárón, amikor a jelzőlámpa pirosra váltott. A lámpa zöld volt, amikor lelépett az úttestre, de félúton pirosra váltott, mondta a megbüntetett asszony. Életkorából kiindulva pedig feltételezhető, hogy nincs olyan kondícióban, hogy hirtelen átszaladhasson az úttesten.

A rendőrség egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.