Légiközlekedés

Vészhelyzet a londoni Heathrow reptéren, kiürítették az irányítótornyot

Leállt az Egyesült Királyság elsődleges és legfontosabb repülőtere

2018.07.18 18:28ma.hu
hirdetés

Vészhelyzet állt elő Nyugat-Londonban a Heathrow reptéren. A légiközlekedést irányító központot, az irányítótornyot ki kellett üríteni tűz miatt. A járatok leálltak, nem indul gép, és nem is száll le, emiatt hatalmas a torlódás, a gépek engedélyre várnak.

A London-Heathrow-i repülőtér az Egyesült Királyság elsődleges és legfontosabb repülőtere, a Londont és környékét kiszolgáló hat nemzetközi repülőtér közül pedig a legnagyobb. Utasforgalmát tekintve a világ harmadik legforgalmasabb repülőtere, ugyanakkor nemzetközi forgalom tekintetében (átszálló utasokkal együtt) nagyobb forgalmú, mint a világ bármely más repülőtere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.