Dráma

Még nem menekült meg a barlangból az eltűnt gyerekekből álló focicsapat

Az esős évszak miatt ugyanis a vízszint nem csökken.

2018.07.04 00:21ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, kilenc napot töltött az a 12 gyermek egy Thaiföldi barlangban, akik 9 nappal ezelőtt tűntek el. A kis focicsapat sikeresen átvészelte a 9 napot, a cseppköveken lecsöpögő vizet itták, majd a búvárok 4 kilométerre a barlang bejáratától találták meg őket. Szerencsére, minden gyermek egészséges volt, ám még nem ért véget a megpróbáltatásuk, még tovább bent kell maradniuk.

Az esős évszak miatt ugyanis a vízszint nem csökken. A BBC cikke szerint 1000-en érkeztek a világ minden pontjáról, hogy segítsenek felkutatni a rémült gyerekeket. Az is felmerült, hogy elszivattyúzzák a vizet, ám ezzel eddig nem jártak sikerrel.

Nincs más megoldás, a búvárok búvárleckéket adnak majd a gyermekeknek, hogy így is nagyobb biztonságban legyenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.