Eltűnés

Megvannak: az első képek a 9 napja barlangban rekedt gyermekekről

Élve találták meg a barlangban rekedt 12 gyereket és edzőjüket!

2018.07.02 20:33ma.hu

Kész csoda, de mind a 12 fiatalt és edzőjüket is élve találták meg a Tham Luang Nang Non barlangban, miután 9 nappal ezelőtt bent ragadtak, amikor az ott lévő patak megáradt, elvágva ezzel az egyetlen kiutat - írta a Blikk.

A mentőcsapatok attól féltek, hogy már túl késő lesz, mire megtalálják őket, de a 11 és 16 év közötti fiúk kitartottak és edzőjükkel együtt túlélték a szerencsétlenséget.

A hírt Twitteren közölték: „Chiang Rai kormányzója azt mondta, mind a 13 eltűntet megtalálták a barlangban Thaiföldön. Biztonságban vannak” – szól a bejegyzés.

Egy ázsiában élő magyar nő a Facebook oldalán fotókat is megosztott a csapatról, akik láthatóan jól vannak:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.