Dráma

Drámai videó a barlangban rekedt gyerekek megtalálásáról

Megdöbbentő videót tett közzé a barlangban rekedt diákokról a thai haditengerészet.

2018.07.03 14:50ma.hu

Hétfőn élve megtalálták azt a tizenkét diákot és fociedzőjüket, akik 10 napja egy barlangban rekedtek Thaiföldön. "Biztonságban vannak, de ez még nem jelenti a küldetés végét. (...) A terv az, hogy elvezetjük a vizet a barlangból és aztán kihozzuk őket" - mondta Narongsak Osottanakorn, Csiang Rai tartomány kormányzója, hangsúlyozva, hogy a veszély még nem múlt el.

A heves esőzések annyira megemelték a vízszintet a Tham Luang barlangrendszerben, hogy kockázatos lenne így kihozni a tizenhárom fős csoportot. Korábban azt mondták, hogy hónapokat kell várni a vízszintcsökkentésre, és így a gyerekek kimentésére is, ezt azonban később cáfolták. Az azonban bizonyos, hogy búvárórákat adnak a gyerekeknek és ellátják őket tápanyagban dús élelmiszerrel és gyógyszerekkel - írta az Infostart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.