Zaklatási botrány

Szexuális zaklatással vádolják Morgan Freemant

Több nő is azt állítja, fogdosta őket, és kritizálta kinézetüket a színész.

2018.05.24 19:39ma.hu

Szexuális zaklatással vádolják Morgan Freemant - írja a CNN. Többen azt állítják, a színész zaklatta őket, illetve kritizálta kinézetüket. Nyolcan állítják azt, hogy szemtanúi voltak Freeman helytelen viselkedésének.

Egy nő azt mondta, a színész megpróbálta felhúzni a szoknyáját a Vén rókák forgatásán. A CNN újságírónője, Chloe Menas pedig azt állítja, Freeman bántó megjegyzéeseket tett a terhességére, mikor a fent említett filmről készített riportot.

Mások arról számoltak be, hogy a színész bámulta őket. Azért nem tettek feljelentést, mert féltek a bosszútól.

"Mindenki, aki dolgozott már velem, tudja, nem olyan ember vagyok, aki szándékosan megsértene másokat vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hozná őket. Elnézést kérek mindenkitől, aki kényelmetlenül vagy sértve érezte magát miattam - nem állt szándékomban" - reagált a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.