USA

65 ezer üzenettel zaklatta a férfit az első randi után

Végül letartóztatták a nőt.

2018.05.15 15:50ma.hu

65 ezer SMS-sel zaklatta szíve választottját az első randevú után egy arizónai nő. A rendőrség végül kénytelen volt letartóztatni - írja a Usatoday.com.

A 31 éves Jacqueline Ades egy randioldalnak köszönhetően találkozott "élete párjával" tavaly nyáron. A férfinak annyira nem tetszett a nő, ám Adest ez nem igazán zavarta, naponta átlagosan 500 üzenettel bombázta a férfit. Ráadásul nem is szokványos szerelmes üzeneteket küldött, hogy "így szeretlek, úgy szeretlek" , hanem többek között arról írt, milyen szívesen megfürödne a kettejük vérében, és hogy ő az új Hitler. Még hátborzongatóbb, hogy a férfi lakásához, illetve a munkahelyére is elment, kocsijában egy nagy késsel.

A nő a bíróságon azzal védekezett, hogy "a szerelem nem tökéletes". Megfélemlítéssel és zaklatással vádolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.