Zaklatás

(18+) Nejével hármasban szexelt diákjával a budapesti tanár - nem is egyszer

Az egyik fiúval kétszer hármasban is szexeltek, aki ekkor már betöltötte a felnőtt kort, arról viszont nem tudott a feleség, hogy a férjével volt-e kapcsolata korábban a fiúnak.

2018.05.10 09:33ma.hu

Szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolnak egy 41 éves budapesti tanárt. Az ügyről újabb részletek derültek ki a tárgyaláson - erről a Blikk írt.

A lap cikke szerint férfi az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián ismerte meg azokat a diákokat, akikkel szexuális kapcsolata is volt.

A bíróság meghallgatta a tanár feleségét is, aki elmondta, az egyik fiúval kétszer hármasban is szexeltek, ő ekkor már betöltötte a felnőtt kort, arról viszont nem tudott, hogy a férjével volt-e kapcsolata korábban a fiúnak.

A férfi egyik kolléganője azt mondta, feltűnt neki, hogy a gimnázium végzős évében az egyik diák meglepően jóban volt a vádlottal. Két évvel később tudta meg, hogy a tanár a focista fiúknak szexuális tartalmú üzeneteket küldött. A diákok azt mesélték, velük aktus is volt.

A Blikk cikke szerint olyan eset is volt, amikor a tanár szerződést kötött az egyik diákkal, hogy hetente egy alkalommal találkozzanak, amikor fotókat készített róla, ezt pedig továbbította egy meleg fiúkkal dolgozó külföldi céghez.

Ezekkel a képekkel a tanár zsarolta is a fiút. Azzal fenyegette, hogy ha szakít vele, azokat megmutatja a barátainak és a hozzátartozóinak is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.