Állati

Zombi mosómedvék zaklatják a lakosságot - videó

Zombiszerűen viselkedő mosómedvék után vizsgálódik az ohiói rendőrség.

2018.04.07 09:24ma.hu

Az elmúlt három hétben tucatnyi telefonhívás érkezett a youngstowni rendőrséghez, a panaszosok különösen, olykor fenyegetően viselkedő mosómedvékről számoltak be.   

Robert Coggeshall fotós az elmúlt héten találkozott össze egy mosómedvével, amely a hátsó lábán állva villantotta ki a fogait, majd hátraesett. Az általa látott állatot és 14 másik példányt a rendőrség intézkedése nyomán elaltatták.  

Az állami állatvédelmi hivatal szerint az állatok nem veszettek voltak, hanem szopornyicában szenvedtek. A vírusbetegség köhögést, remegés és görcsöket okoz, hatására a mosómedvék elveszítik az emberrel szembeni természetes félelmüket is.   

A hatóságok megkérték a lakosságot, hogy a szokatlanul viselkedő mosómedvéket jelentsék a helyi rendőrkapitányságon.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.