Terror

Pokolgép ölt meg egy rendőrparancsnokot Afganisztánban

Öt ember, köztük egy rendőrparancsnok is meghalt szerdán Afganisztánban egy pokolgépes merényletben.

2018.04.18 10:22MTI

Hadzsi Mohammad Nadir, a kandahári tartományi tanács tagja elmondta, a halálos áldozatok között egy civil is van, a többiek mind rendőrök. A robbantás legmagasabb rangú áldozata Dzsanán Mama tábornok, aki a kandahári gyorsreagálású rendőri egység parancsnoka volt.

A merényletben öt további ember megsebesült. Matiullah Hilal rendőrségi szóvivő ezzel ellentétben egyetlen halottról és három sebesült rendőrről számolt be, azt állítva, hogy a robbantásnak nincs civil áldozata. A szóvivő szerint a pokolgépet mágnessel a rendőrtábornok autójára rögzítették. Egyelőre egyetlen szervezet sem jelentkezett a robbantás elkövetőjeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.