Botrány

Öngyilkos holtteste mellett viccelődött a YouTube-sztár

Egy öngyilkos felakasztott teste mellett vicceskedett Logan Paul YouTube sztár. Kiakadt az internet.

2018.01.02 15:51ma.hu
hirdetés

Az öngyilkosok erdejeként emlegetett Aokigahara erdőben forgatott barátaival Logan Paul, a 15 millió követővel rendelkező You-Tube-sztár. A helyiek szerint az erdőt démonok lakják.

Paulék a fák közt sétálva egy akasztott ember holttestére bukkantak. Bár a holttest csak elhomályosítva jelent meg a szerkesztett videón, a fiatal youtuber szavai mindenkit kiakasztottak.

"Haver, élsz? Velünk vagy még?" - kiabált rá a tetemre, majd miután egyik havarja megjegyezte, hogy nem érzi túl jól magát, nevetve kérdezte meg tőle: "Mi van, nem álltál még halott ember mellett?"

A feltöltés után persze záporoztak a felháborodott kommentek.

A Breakig Bad sztárja Aaron Paul nemes egyszerőséggel "szemétnek" nevezte Logant, majd azt üzente neki, "rohadjon meg".

"Igazi idióta, aki nem érdemli meg a sikert, amit eddig elért" - fakadt ki a Twitteren a Trónok harca Sansa Starkja.

Logan Paul végül bocsánatot kért, állítása szerint csak így szerette volna felhívni a figyelmet az öngyilkosság megelőzésére. Az útjukba akadt holttesre nem számítottak, csak az erdő kíséreties hangulatát szerették volna vicces formában bemutatni - magyarázkodott.

Hivatalos adatokat nem tettek közzé, ám egyes becslések szerint 1950 óta több mint ötszázan vetettek véget életüknek az Aokigahara erdőben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.