Ukrajna

Öngyilkos zuhant egy kisfiúra szilveszter este

A részeg férfi akkor ugrott, mikor a kisfiú és édesapja kiléptek a házból.

2018.01.02 14:27ma.hu
hirdetés

Egy 39 éves részeg férfi ugrott ki az ukrajnai Zaporizzsja város egy lakóházának nyolcadik emeletéről. Ebben a pillanatban lépett ki a házból egy másfél éves kisfiú az édesapjával, a tűzijátékot indultak volna megcsodálni.

A részeg férfi rázuhant a gyerekre. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a kisfiú a kórházba szállítás közben életét vesztette. A Deppo Zaporizzsja szerint sérülései az élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.