Tragédia Kínában

Meghalt a biztonsági őr, mikor menteni próbálta egy öngyilkos életét

Megpróbálta elkapni a 11. emeletről kiugrott nőt, ám a becsapódás ereje őt is megölte. Megrázó tartalom!

2017.12.18 10:45ma.hu
hirdetés

Szörnyű tragédia történt a kínai Xi'an városában. Meghalt egy 43 éves biztonsági őr, mikor menteni próbálta egy öngyilkos életét. A nő a 11. emeletről ugrott ki. Li Guowu a karjait széttárva próbálta elkapni, ám a becsapódás ereje őt is megölte.

A helyi önkormányzat hétszázezer jüant (28 millió forint) ajánlott fel a biztonsági őr családjának. Emellett 18 éves koráig támogatni fogják a férfi hatéves kislányát. Az öngyilkosságot elkövetett nő családja is kártérítést ajánlott fel.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Megrázó videó, csak felnőtteknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.