USA

Trump fia számára "a demokraták még csak nem is emberek"

Donald Trump kisebbik fia egy televíziós interjúban azt fejtegette, hogy számára "a demokraták még csak nem is emberek", mert akadályozzák édesapját a programja végrehajtásában.

2017.06.08 00:30MTI

Eric Trump a republikánusokhoz közelálló Fox televízió kedd esti műsorában fejtette ki véleményét.

"Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet" - fogalmazott Eric Trump a Fox televízió egyik sztárriporterének, Sean Hannitynek adott interjújában. Majd a Trump elnököt hevesen bíráló demokratákról leszögezte: "ezek számomra még csak nem is emberek". Ostorozta az erkölcs hiányát, és aggodalmát hangoztatta az Egyesült Államokban tapasztalható gyűlölködés miatt. "A mi országunk ennél többet érdemel" - mondta.

Az ifjabb Trump külön kitért a Demokrata Pártra. Úgy vélte, hogy a párt "éppen szétrobbanóban van, s azért akadályoznak mindent, mert nincs saját üzenetük". Leszögezte: a demokraták hétszer annyit költöttek a kampányra, mint Donald Trump, mégis elveszítették tavaly az elnökválasztást.

Anélkül, hogy nevén nevezte volna a Demokrata Párt új elnökét, Tom Perezt, Eric Trump kifejtette, hogy szerinte a pártnak nincs rátermett vezetése. "Ez a munka amúgy is sok bajlódással jár" - tette hozzá.

A demokraták egyelőre nem reagáltak a Trump-fiú szokatlanul kemény kijelentéseire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.