Trumpistan

A Trump-cégbirodalom új, olcsó szállodaláncot épít

A háromcsillagos "patrióta szállodákat" a kispénzűeknek szánják.

2017.06.06 09:48MTI
Fotó: AFP

Az amerikai elnök vállalatbirodalma új, ezúttal alacsonyabb kategóriás szállodaláncot épít. Az új vállalkozásról Donald Trump idősebbik fia, ifj. Donald Trump számolt be a sajtónak helyi idő szerint hétfőn.

Mint mondta, az eddigi luxushotelek helyett ezúttal kifejezetten a szűk pénztárcájúak számára terveznek szállodákat nyitni. Az ötlet a tavalyi választási kampány során született, mert - mint ifjabb Trump kifejtette - azzal szembesültek, hogy túl sok a luxusszálló, de nincs elég szállodai férőhely a kispénzűeknek.

Az új szállodaláncolat az Amerikai Ötlet nevet kapja, hoteljei háromcsillagosak lesznek, és az első három szállodát a déli Mississippi államban nyitják meg. A tervek szerint régi időkre emlékeztető bútorokkal, Coca Cola-automatákkal és a hatvanas évek amerikai életérzését megidézni hivatott berendezésekkel szerelik fel őket. "Patrióta szállodák lesznek" - fogalmazott ifjabb Donald Trump.

Megválasztása után Trump a szerteágazó vállalatbirodalmának irányítását két fiára bízta, ő maga visszalépett az üzleti tevékenységtől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.