Klímaegyezmény

Schwarzenegger a Facebookon osztotta ki Trumpot

A sztárnál is kiverte a biztosítékot az amerikai elnök bejelentése.

2017.06.02 12:21ma.hu
hirdetés

A fél világ kiborult azon, hogy csütörtökön Trump bejelentette, kilépteti Amerikát a klímaegyezményből. A hír hallatára Orbán Viktor miniszterelnök is sokkhatás alá került.

Arnold Schwarzenegger sem hagyta szó nélkül az amerikai elnök felháborító döntését.

"Az üzenetem számára az, elnök úr, hogy mint köztisztviselő, az első és legfontosabb feladata az emberek védelme. Évente kétszázezer ember hal meg az Egyesült Államokban a légszennyezés miatt, az amerikai folyók és patakok felének vize pedig túl szennyezett számunkra. Nem dőlhetünk hátra és nézhetjük végig, hogy az emberek megbetegednek és meghalnak, pláne úgy, hogy tudjuk, lenne másik út" - osztotta ki Trumpot a Facebookon. Azt is hozzátette: a világ a jó vezetőkre emlékezik majd vissza, akik nem hátrafelé tekintenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.