Sztárhírek

Elátkozott 2016: a 90 éves Attenborough életéért aggódnak a rajongói

Sokan attól tartanak, hogy a "2016-os év átka" a népszerű természetfilmesre is lecsaphat.

2016.12.26 17:39ma.hu
Fotó: AFP

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap, 53 éves korában meghalt George Michael világhírű énekes, a Wham! Alapító tagja. Az idén feltűnően sok hírességet veszítettünk el: Zsigmond Vilmos,David Bowie és Alan Rickman januárban, Psota Irén februárban, Kertész Imre márciusban, Prince áprilisban, Muhammad Ali és Anton Yelchin júniusban, Esterházy Péter júliusban, Gene Wilder augusztusban, Csoóri Sándor szeptemberben, Robert Vaughn és Leonard Cohen novemberben, Andrew Sachs, Gábor Zsazsa és George Michael pedig decemberben hunyt el.

Nem csoda, hogy sokan úgy érzik, elátkozott év az idei, és rettegve várják, mit hozhat méga szilveszterig hátralévő néhány nap.

A világhírű tévés-természetfilmes, Sir David Attenborough rajongói különösen izgulnak. A Twittert elárasztották a 90 éves híresség életéért aggódó üzenetek - még annak ellenére is, hogy a hírek szerint idős kora ellenére is remek egészségnek örvend.

"Most, hogy már csak hat nap van hátra az újévig, ezt üzenem David Attenboroughnak: Éld túl!" - írt a mikroblog-szolgáltatón az egyik aggódó rajongó.



"Már csak 6 nap van hátra 2016-ból, mindenki barikádozza el magát otthon, és valaki rejtse el David Attenborough-t" - írta egy másik.

népszerűsége csúcsára került, a sorozat sorra dönti a nézettségi rekordokat Nagy-Britanniában és világszerte. Bízunk benne, hogy az idős sztáron nem fog majd a 2016-os átok, és még számos remek természetfilmmel örvendeztet majd meg minket.

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk neki és minden kedves olvasónknak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.