Gyász

Meghalt Prince

57 éves korában elhunyt a híres zenész.

2016.04.21 19:33ma.hu

Carver megyében, Minnesotában hunyt el váratlanul Prince Rogers Nelson, alias Prince, nagy hatású amerikai zenész, énekes és dalszövegíró, aki több mint három évtizede meghatározó alakja a popzenének. Holttestét a minnesotai Paisley Parkban lévő lakásán találták meg csütörtökön. A rendőrség jelenleg is nyomoz a helyszínen. Jason Kamerud seriff nem erősítette meg a hírt, nem közölnek információt a halálesetről a nyomozás befejezéséig.

Prince a múlt héten kórházba került, miután repülőgépével le kellett szálnia Moline-ban. Néhány órával később kiengedték, szóvivője szerint csak influenzás volt. Az Atlanta újságnak a hó elején azt nyilatkozta, hogy nem érzi túl jól magát, ezért is maradt el a legutóbbi koncertje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.