Berlini merénylet

Az Iszlám Állam vállalta a berlini merényletet

A karácsonyi vásári tragédiáért a terrorszervezet saját magát jelölte meg felelősnek.

2016.12.20 20:40ma.hu
Screenshot

Nem magányos farkas gyilkolt, a dzsihádista terrorszervezet egyik katonája követte el a berlini karácsonyi vásárban történt merényletet. A Berlinben tartott karácsonyi vásárok egyikén szándékosan a tömegbe hajtott egy elrabolt kamionnal a merénylő, 12 ember halálát és legalább 50 ember sérülését okozva. Noha az előzetes feltételezések szerint a német rendőség egy fiatal pakisztáni férfit gyanúsított, róla végül kiderült, hogy erősen megkérdőjelezhető az érintettsége a merényletben. A valódi tettes valószínűleg szökésben van, felfegyverkezve lehet, így további terrorakciók is várhatók tőle is, illetve az Iszlám Államtól is.

Itt megnézheti a drámai videókat >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.