Gyermeknevelés Kínában

Ketrecbe zárta a gyerekét, mert zavarta játék közben

Kutyaketrecbe zárta hároméves kisfiát egy nő Kínában.

2016.12.17 16:34ma.hu

A képet egy felháborodott szomszéd tette közzé, miután kiszabadította a kisfiút. Az édesanya, Jiang mahjongozni szeretett volna, de a hangoskodó gyerek zavarta, ezért döntött úgy, hogy megbünteti - mesélte a szomszéd.

Jiang elismerte, hogy a ketrecbe rakta a kisfiát, de azt tagadta hogy mahjongozott közben. Azt állította, még a ketrec ajtaját sem ő csukta be, hanem a környékbeli gyerekek. Hozzátette ugyanakkor, hogy soha többet nem tesz ilyet.

Fotó: Hunan Tv

Természetesen a gyermekvédőknél is jelentették az esetet, a vizsgálat jelenleg is tart.

Fotó: Hunan Tv

Talán mondanunk sem kell, hogy az anya kapott a felháborodott kommentelőktől hideget-meleget. "Úgy bánik a gyerekével, mint egy kutyával!!!" - még ez a hozzászólás volt a legvisszafogottabb.

Egy ilyen ketrecbe zárta a kisfiút (Hunan Tv)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.