Bunyóó

Ketrecharcos lett a Harry Potter rosszfiújából

A színészkedést egy időre felfüggesztő egykori gyerekszínész most szó szerint saját erejéből próbál meg megélni.

2016.04.28 07:30ma.hu

A Gregory Monstrót alakító Josh Herdman, már egyáltalán nem az a szerencsétlen túlsúlyos kisdiák, akit a Harry Potter-filmekben alakított. Mára egy izomkolosszus lett belőle és jelenleg ketrecharcosként próbál meg érvényesülni - írja a Daily Mail.

Az MMA új reménysége már meg is szerezte a hétvégén első győzelmét, amikor lenyomta lengyel ellenfelét, Janusz Walachowskit.

Twitter@MirorrCeleb

Joshról az utóbbi években nem sokat lehetett hallani, sokan például azt sem tudják, hogy barátnőjével egy tündéri kisfiú szülei. A színészkedést felfüggesztő híresség már öt éve csiszolgatta hagyományos japán cselgáncs tudását, aztán most átigazolt egy keményebb pályára.

Josh Herdman Monstro szerepében(balról az első). Fotó: Facebook

A Mirror magazinnak nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem adta fel álmát, miszerint egyszer a filmiparban is befut. Állítása szerint van egy ügynöke is, aki igyekszik neki meghallgatási lehetőséget szerezni. De ahogy ő fogalmazott, ez olyan, mint lottózni a megélhetésért.

Úgy fest, az egykori gyerekszínész megtalálta azt, hogy filmcsillaggá válásáig miből fogja eltartani családját. Kérdés, hogy a sok arccsonttörés után képernyőképes lesz-e...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.