Ijesztő lehetett

Vérfagyasztó videó: Betört a cápa a búvárketrecbe!

Hatalmas fehér cápa tört be egy búvárt óvó ketrecbe a Guadalupe-szigetnél!

2016.10.14 13:15ma.hu

Félelmetes élményben lehetett része egy ketreces búvárkodás során a Csendes-óceáni Guadalupe-sziget mellet hajózó csapatnak: végignézhették - bár valószínűleg nem nagyon élvezték - ahogy egy óriási fehér cápa betör a búvárhoz.

Az eset úgy kezdődött, hogy tonhallal odacsalogatták a hatalmas állatot a hajóhoz. A mikor ráharapott a csalira - ahogy ez a cápáknál természetes - átmenetileg megvakult. Törtetett előre, neki is ment a ketrecnek, amitől megzavarodott, és egy lökéssel betörte az egyik rácsot.

A ketrecben lévő búvár, szakember lévén szerencsére nem esett pánikba, tudta mit kell tennie: nyugodtan várt, amíg a hajón tartózkodók kinyitják a ketrec tetejét, és a cápa kiugrik. Miután a cápa elúszott, ő kimászott. Senkinek nem esett baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.