Elképesztő

Borzalmas biciklis baleset - maga alá préselte a teherautó

Ez már nem csodával határos, hanem a csodán is túlmutató eset - Kínában aznap őrangyal-hadsereg járhatott.

2016.11.22 11:25ma.hu

Döbbenetes képsorok! A bicikliző fiatal lányt egy kanyarban kapja oldalba a pickup, és azzal a lendülettel maga alá is gyűri, de úgy, hogy a lány - biciklistől - eltűnik a teherautó alatt. Métereken keresztül sodorja magával a gépjármű, a döbbenettől előbb megmerevedő, majd odarohanó emberek közül senki nem hiszi el, hogy a fiatal nő élve kikerülhet ebből a katasztrófális balesetből.


Mikor a lányt kihúzták a jármű alól, elképedve látták, hogy él - mi több, kórházba szállítás után kiderült, hogy csak az arcán és a lábán sérült meg, természetfeletti módon egyik sebesülése sem volt életveszélyes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.