Köz

Láthatatlan biciklis miatt halhatott meg Rimóc polgármestere

A később nyilatkozó, bizonytalanul artikuláló kerékpáros észre sem vette, mit okozott.

2016.11.20 19:56ma.hu

Autóbalesetben megsérült, majd a kórházban meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. A település vezetője Szécsényből tartott a falu felé tegnap este, amikor egy kerékpáros kikerülése közben összeütközött egy szemből érkező gépkocsival.

Az atv.hu híradójának nyilatkozott az a kerékpáros, akit próbált a polgármester kikerülni. A láthatósági mellényét a kamera előtt vette ki a nála levő szatyorból. 

screenshot

A biciklis elmondta, ő csak tolta a biciklit, nem tudta, mi történik az úton. A szatyrából előhúzott mellény mellé csak annyit mondott: Minek vegyem fel? Később hozzátette: ha tudta volna, felvette volna.

Azt, hogy a láthatósági mellény nélkül haladó férfiből mennyi látszódhatott az úton, még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.